Betalen

 Hoe betaal ik mijn bestelling?

 

HANWAG biedt de mogelijkheid om met iDEALen creditcard te betalen.

• MasterCard
• Maestro
• VISA credit/debit card
• VISA Electron

17 Mart 2017, 10.00: Er zijn momenteel problemen met het verwerken van betalingen met iDeal. U kunt nog steeds met Mastercard en Visa betalen.

Onze excuses voor het ongemak. We werken hard om aan het probleem op te lossen.

Betaling met iDEAL

iDEAL is betalen in je eigen vertrouwde internetbankieromgeving. Je doorloopt dezelfde stappen als je bij internetbankieren gewend bent; het voordeel is dat de betaling met alle gegevens al voor je klaarstaat. Gemakkelijk en volgens dezelfde (strenge) beveiligingseisen als van je eigen bank.


Betaling met creditcard

Je kunt de bestelling ook betalen met een VISA of MasterCard creditcard. Alle betalingen moeten eerst worden gecontroleerd en geautoriseerd door de uitgever van de kaart/kredietinstelling en door ons ter bescherming van de veiligheid en om fraude te voorkomen. Veilige betalingen hebben een zeer hoge prioriteit. Daarom wordt alle informatie verzonden via gecodeerde servers (SSL/HTTPS). Dit systeem zorgt ervoor dat uw credit-/debitcard niet frauduleus kan worden gebruikt door anderen. Fenix Outdoor bewaart nooit gegevens van je creditcard.


Betalen met DIBS

Houd er rekening mee dat je automatisch naar de DIBS betalingswebsite zal worden doorverwezen. Hier moet u uw betaling verwerken. Blijf op de DIBS website totdat de betaling voltooid is. Zodra de betaling voltooid is wordt u automatisch terug naar onze winkel doorverwezen. Het betaalproces is dan met succes afgerond. 


Wanneer wordt het geld afgeschreven?

Als je betaalt met creditcard/debitcard, word je kaart geautoriseerd wanneer je je bestelling plaatst en ontvang je een e-mail ter bevestiging dat je bestelling met succes is geplaatst. We schrijven het geld pas van je kaart af wanneer je bestelling is verwerkt en uit ons magazijn is verzonden.

Als je kaart niet is geautoriseerd, wordt er niets afgeschreven en lees je onmiddellijk op het scherm dat de betaling niet is geslaagd. Je wordt gevraagd op een andere manier te betalen.