Contacteer ons

Voordat je contact met ons opneemt lees eerst onze meest gestelde vragen – FAQ’s pagina.
Als je vragen hebt die niet beantwoord zijn op de FAQ’s pagina dan kun je contact opnemen met de HANWAG klantenservice via het onderstaande online formulier. Onze klantenservice afdeling zal dan zo snel mogelijk reageren op uw vragen.

Voor niet webshop gerelateerde vragen (distributie, retail) vind je de contact gegevens hier.
Reparatie / Nieuwe zolen
: Let op, als je NIET via deze webshop – Hanwag.nl – je schoenen hebt aangeschaft kun je contact opnemen met de retailer/winkel waar je de schoenen hebt gekocht.  Zij zullen je verder helpen met je vragen.

Let op: via deze webshop versturen wij alleen binnen Nederland. Voor verzending binnen Europe (incl. Noorwegen) kun je naar www.hanwag.com gaan.

17 Mart 2017, 10.00: Er zijn momenteel problemen met het verwerken van betalingen met iDeal. U kunt nog steeds met Mastercard en Visa betalen.

Onze excuses voor het ongemak. We werken hard om aan het probleem op te lossen.

Contactformulier

* Vereiste velden


We kunnen je het beste helpen als je ons zo gedetailleerd mogelijke informatie geeft. Geef alle details door die van toepassing zijn: namen van stijlen en artikelnummers, bestellings nummers, data en dergelijke. Als je vraag of verzoek urgent is, stuur ons dan geen e-mail, maar neem telefonisch contact op.

 

HANWAG KLANTENSERVICE


De HANWAG klantenservice is geopend voor je vragen van
maandag t/m vrijdag tussen 09:00-16:00 uur. 

Telefoon

Je kunt ons bellen op: 0046 (0) 771 601 601 (International charges for a regular phone call to Sweden apply)

E-mail

customerservice@hanwag.com

 

Beleid ten aanzien van ongevraagd toegestuurde ideeën


We zijn altijd blij iets van je te horen. We waarderen je opmerkingen over onze producten en diensten. Vanwege ons bedrijfsbeleid mogen we echter geen andere ideeën voor producten accepteren dan de ideeën waar we zelf om hebben gevraagd.

Dit beleid is bedoeld om te voorkomen dat er misverstanden ontstaan wanneer intern bij HANWAG ontwikkelde projecten sterk op het idee van iemand anders kunnen lijken. Stuur ons daarom geen productideeën of ontwerpen waar we niet om hebben gevraagd.

Als je ons om welke reden dan ook ongevraagd ideeën of ontwerpen toestuurt, worden deze door ons niet vertrouwelijk behandeld en zijn wij niet aansprakelijk voor gebruik of bekendmaking van de ideeën of het ontwerp.