Fjällräven Classic

De uitrusting

Van 5 tot en met 11 augustus vindt voor de 12e keer de Fjällräven Classic plaats. Als partner van dit unieke trekkingavontuur adviseren wij het meest geschikte schoeisel voor de deelnemers en zijn wij er gedurende de hele 110 kilometer lange tocht in Zweeds-Lapland stap voor stap bij.

Fjällräven Classic 2016

De Fjällräven Classic vindt van 5 tot en met 11 augustus al weer voor de 12e keer plaats in Zweeds-Lapland. Dit unieke trekkingevenement voert de deelnemers over een afstand van 110 kilometer van Nikkaluokta naar Abisko. Langs de voet van de Kebnekaise, de hoogste berg in Zweden, door groene dalen, langs adembenemende bergruggen, kristalheldere rivieren en imposante toppen maakt de Fjällräven Classic de ongerepte natuur van Zweden toegankelijk, dankzij een goed georganiseerde logistiek en verzorgingspunten. Als officiële partner van de Fjällräven Classic zijn we ter plaatse en begeleiden we trekkingfans uit de hele wereld tijdens hun unieke avontuur.

De juiste schoen voor de Fjällräven Classic: TATRA GTX®

De TATRA GTX® is de meest geschikte begeleider voor een trektocht, zoals de Fjällräven Classic. De lichte en desondanks stabiele constructie is perfect geschikt voor veelzijdige en inspannende tochten. In de standaardversie verkrijgbaar in de speciale leestvormen Wide, Narrow en Bunion, biedt de TATRA GTX® het allerhoogste comfort en een ongeëvenaarde pasvorm. Dankzij de duurzaam waterdichte GORE-TEX® voering houdt de TATRA GTX® de voeten van de deelnemers aan de Fjällräven Classic zelfs tijdens langdurige regenval droog.

Wees er live bij

Via het blog van Fjällräven is het mogelijk de deelnemers van start tot finish te volgen tijdens hun unieke trekkingavontuur. Tijdens een groot deel van de 110 km lange tocht is er geen bereik met de gsm. De updates worden via een satellietmodem geüpload.

 

Fjällräven Blog

Fjällräven on Facebook