article

Het YAK project

Van Tibet naar Beieren - Bergschoenen uit het beste jakleer.

Hanwag-de berg-en wandelschoenen specialist uit Beieren-gebruikt niet alleen leerkwaliteiten van eigen bodem maar produceert in gelimiteerde oplage ook een veelgevraagde serie: Berg-en wandelschoenen uit echt jakleer, van de Lhasa Leather Factory (LLF) in Tibet. De Tibetaanse leerproducent en Hanwag hebben een exclusieve overeenkomst gesloten. Hanwag hecht niet alleen waarde aan de verwerking van de beste materialen maar vooral ook aan de duurzame zorg voor mens en dier. Als onderdeel van de overeenkomst stond Hanwag erop dat bij de productie van het leer de strengste milieueisen naar West-Europese normen in acht genomen worden. De Lhasa Leather Factory overtreft deze eisen zelfs.

>> Vind hier onze gehele YAK collectie

 

 

Van Beieren naar Tibet


HANWAG medewerker Peter Wilson:

"Hoe is de situatie ter plekke daadwerkelijk?

Dat wilde ik weten en ben daarom afgereisd naar Lhasa, de hoofdstad van Tibet. Zoben ik een week in Lhasa gebleven om de fabriek te leren kennen en me te overtuigen van haar productietechnieken en milieubeleid."


>> Lees meer

 

 

 

Om je pakket voor de kerst te ontvangen, bestel binnen: 2016-12-21T00:01:00 Verlengde Kerstmis Retour Periode tot 15 januari 2017 voor bestellingen geplaatst tussen 22* november – 31* december 2016 Verlengde Kerstmis Retour Periode* tot 31 januari 2018 voor bestellingen geplaatst tussen 23 november – 31 december 2017