Hanwag’s 5 To Do’s voor de feestdagen

Eindelijk is het weer zover. Kerstmis –een paar dagen waarop de wereld even stil lijkt te staan en men zich focust op de dingen die er werkelijk toe doen. Om het beste uit de feestdagen te halen, hebben we ter inspiratie een kleine To Do lijst samengesteld. Veel plezier ermee!

1.

Kerstmis betekent meestal eten- veel eten. Zoals een bekend Engels spreekwoord zegt: „ After dinner rest a while, after supper walk a mile “. Trek je winterschoenen aan en maak na het dessert een lekkere wandeling

HANWAG product tip »

2.

2017 is bijna voorbij. Welke landen, plaatsen of bergen heb je dit jaar bezocht? Waar heb je de beste herinneringen aan? Maak een fotoalbum of een reisverslag om je 2017 voor altijd te blijven herinneren.

HANWAG product tip »

3.

Naar buiten! Ja, het is koud, nat en ongezellig daar buiten, maar toch kun je plezier hebben. Pak je warm in en breng de middag lekker in de frisse lucht door. Als je geen zin hebt om te wandelen denk dan eens aan een kampvuur of een winterbarbecue!

HANWAG product tip »

4.

Gezelligheid is tijdens de kerst wel het belangrijkste en waar is het gezelliger dan in een rustiek chalet of echte berghut. Boek iets samen met je vrienden of familie en geniet een of twee nachten van de gezelligheid van een knappend haardvuur, warme drankjes, traditioneel eten en als iemand van jullie gitaar speelt, kan het natuurlijk helemaal niet beter!

HANWAG product tip »

5.

Voor het eest een tocht door de Alpen, de Fjällräven Classic lopen of een speciale bergtop beklimmen – wat is je uitdaging voor 2018? Hoewel voorjaar en zomer nog heel ver weg lijken, komen de eerste zonnestralen toch sneller dan je denkt. Dus gebruik nu je tijd alvast, met bijvoorbeeld een lekker kopje thee op de bank, om in alle rust je reizen voor het komende jaar te plannen

HANWAG product tip »