Merksuggesties

  Categoriesuggesties

   Zoeksuggesties

    Producten

    SPOREN IN DE SNEEUW
    IDEALE GRIP OP WINTERS TERREIN
    De bekende bandenfabrikant MICHELIN heeft reeds in het verleden naast haar kernactiviteit naam gemaakt met de productie van innovatieve schoenzolen voor sportieve doeleinden. Gebaseerd op de succesvolle MICHELIN ‘Winter Compound’ is het Hanwag en de ontwerpers van de MICHELIN Technical Soles gelukt om het V-profiel van de legendarische MICHELIN ALPIN 5 band op een technische schoenzool over te brengen. De jarenlange ervaring van het Hanwag ontwikkelingsteam met betrekking tot de interactie tussen zool en bovenwerk van een outdoorschoen speelde een belangrijke rol in het gemeenschappelijk designproces.

    Met de expertise van MICHELIN met betrekking tot gripvastheid, hebben we een zool ontworpen die uitstekende grip en stabiliteit biedt op oneffen terrein en onder alle weersomstandigheden. Tegelijkertijd is ze zeer slijtvast en duurzaam.

    Exclusief verwerkt in een aantal modellen uit de Hanwag wintercollectie biedt MICHELIN® V-ROUGH door haar bijzondere profieldesign meer dan alleen een goede grip. Ze is ook zelfreinigend en duurzaam. Lamelvormige noppen zorgen voor een zeer goede stabiliteit bij het afzetten en neerkomen van de voet en brede groeven voeren het water af zodat er geen waterfilm op de rubberen noppen achterblijft. Maximale stabiliteit en controle bij het veelzijdige gebruik in herfst en winter zijn daarmee gegarandeerd.

    VOORDELEN
    // Grip & stabiliteit
    // Zelfreinigend
    // Duurzaam
    WINTER COMPOUND
    // Zeer koudebestendig
    // Betrouwbare grip tot -30°C
    // Soepel slipvast rubber
    // Goede slijtvastheid
    Abonneren op nieuwsbrief.

    Bijna klaar. U hoeft alleen nog maar op de bevestigingslink in de E-mail te klikken!
    Abonneren op nieuwsbrief.

    Geef alstublieft een geldig E-mailadres aan.